Nytårsmenu

NYTÅRS MENU 2018 - Ud af huset.

Cremet fiskesuppe, bagt torsk, rødbedechips, vagtelæg, krydderurter + hjemmebagt brød.
Oksemørbrad, kartoffel-terrine m/porre, sauterede rødløg/svampe, grillede rødder og portvinssauce.
Indbagt brie m/æble-havtornmarmelade.
Chokoladekage m/syltede hyben og hvid chokolademousse, dertil vaniljeparfait.

Pris. 3 retter: 358,- | 4 retter 398,- pr. cov.
Bestilling senest d. 21. december

Ved bestilling OG forudbetaling senest d. 9. dec.
Early bird-pris: 3 retter 310,- | 4 retter 348,- pr. cov.
 
Der følge en udførlig vejledning med, så du kommer til at fremstå som en mesterkok.

Menuen afhentes nytårsaftensdag mellem kl. 11.00 og 14.00, hvor der serveres en let frokost og et glas fadøl på husets regning.