Jul Ved Fjorden 2019 | Gældende fra 15. november


Juleplatte
(Min. 2 pers.)

Julesild med karrysalat.
Rugmelsstegt rødspættefilet
- med hj. rørt remoulade og citron.
Ribbensteg med hjemmelavet rødkål.
Ris a la mande med kirsebærsauce.
Eller
Oste med syltede tilbehør og knækbrød.

Pr. cov: 178,-

Tilkøb:
Tartelet med høns i asparges: + 25,-

Den lille julefrokost
(Min. 8 pers.)

To slags sild
- med løg, kapers og hjemmelavet karrysalat.
Rugmelsstegt rødspættefilet
- med hj. rørt remoulade og citron.
Tartelet med høns i asparges.
Hønsesalat a la Fjorden
- med svampe, grønt og bacon.
Ribbensteg med hjemmelavet rødkål og surt.
Ris a la mande med hjemmelavet kirsebærsauce.
Brød og smør.

Pr. cov. 198,-

Tilkøb:
Røget laks m/urtedressing: + 25,-
2 slags ost m/æble-havtornmarmelade og knækbrød: + 25,-

Den store Julefrokost
(Min. 15 pers.)

Marineret sild med hjemmelavet karrysalat.
Julesild m/citrus og varme krydderier, løg og kapers.
Appelsinrøget laks med krydderurtedressing.
Rugmelsstegt rødspættefilet
- med hj. rørt remoulade og citron.
Tartelet med høns i asparges.
Hønsesalat a la Fjorden
- med svampe, grønt og bacon
Juledeller m/syltet æble, rødløg og agurk.
Ribbensteg med hjemmelavet rødkål.
Andebryst m/frisk æblesalat.
Glaseret landskinke
- med brunede kartofler og grønlangkål.
Ris a la mande med kirsebærsauce.
Oste med syltede tilbehør og knækbrød.
Brød og smør.

Pr. cov. 298,-


Tilkøb:
Medister m/grønlangkål: + 25,-
Leverpostej m/champignon og bacon: + 20,-


Julemenu Ved Fjorden | 17:30 - 22:00

Køkkenet lukker 21:00

Appelsinrøget laks
syltet løg - små salater
nødder - urtedressing
----
Confiteret andelår
rødkål/æble – glaseret pastinak grønkålschips - ristede kartofler - andesauce
----
”Ris a la mande”
Kirsebær – appelsin - gran


3 retter og 3 glas vin | 450,-

Inkl. 1 gl. bobler og kaffe | 500,-

 


2019 Nytårsmenu | Ud af huset

Cremet fiskesuppe m/kammusling, jordskokkechips, krydderurter + hjemmebagt brød.
---
Oksemørbrad, m/kartoffelfondant, svampe og løg på sprød bund, aspargesbroccoli og timansauce.
---
Vesterhavsost og St. Clemens m/æble-havtornmarmelade og knækbrød
---
Chokoladekage med blødende hjerte, romsyltet ananas og hjemmelavet vaniljeparfait.
---
Pris. 3 retter: 365,- | 4 retter: 395,- pr. cov.
Bestilling senest den 21. december
---
Terrine af foiegras og sprængt andelår m/sauternssky og sprød rugbrød
+ 75,-

Ved bestilling OG forudbetaling senest den 8. december 
Nytårspris: 3 retter: 345,- | 4 retter: 375,- pr. cov.


Der følge en udførlig vejledning med, så du kommer til at fremstå som en mesterkok.

Menuen afhentes nytårsaftensdag mellem kl. 11.00 og 14.00
Der serveres en let frokost og et glas fadøl på husets regning for max 2 pers. pr. bestilling. 
Øvrige gæster betaler 50,- for frokost og 25,- for fadøl.

Der tages forbehold for evt. fejlindtastninger.