11:30 - 16:00
Fyldig vegetarsalatTilkøb: Kylling, laks eller rejer +25,-
Dampede muslinger fra Jegindø, hjemmelavede fritter og aiöli. (lille/stor portion)
Tre limfjordsøsters med årstidens toppings. (et glas cava til dine østers: + 50,-)
To pandestegte rødspættefileter med rejer, røget laks, brød, dressing og urter.
Serveres med citron, husets egen remoulade og hjemmebagt rugbrød.
Sæsonens sild i tre varianter med hjemmebagt rugbrød.
Sild m/karrysalat, håndpillede rejer, mørbradbøf m/bløde løg, Vesterhavsost m/syltet havtorn + hjemmebagt rugbrød.(ekstra fiskefrikadelle: + 25,-)
Klassisk pariserbøf med kød af limousinekvæg fra Kilen.
Hakkebøf af kvæg, der har græsset ved Kilen i hjemmebagt bolle, salat, hjemmesylt, stegte kartofler og urtemayo.
3 danske oste og hjemmebagt knækbrød med mæsk fra lokale bryghuse.
Dagens kage med kaffe.
17:30 - 22:00 (køkkenet lukker 21:00)
”Julelaks”Appelsinrøget laks – syltet løg - små salater - nødder - urtedressing
”Ande-mad”Confiteret andelår – rødkål – æble – glaseret pastinak - grønkålschips stegte kartofler - andesauce.
”Ris Ras Filliongongong”Kirsebær – ”ris a la mande”– appelsin - gran
2 retter: 275,- | 3 retter: 325,-
Vinmenu2 glas: 100,- | 3 glas: 125,-
Hele pakken:1 glas bobler, 3 retter incl. 3 glas vin & kaffe 500,-
Tre limfjordsøsters med årstidens toppings.(et glas Cava til dine østers: +50,- | ekstra østers: +25,- pr. stk)
Dampede muslinger fra Jegindø, urter, hvidvin og fløde.
Dampede muslinger fra Jegindø, hjemmelavede fritter og aiöli.
Appelsinrøget laks – syltet løg - små salater - nødder - urtedressing
Fiskesuppe med bagt fisk og urter.
Oplevelser fra området: skinke , pølse og syltet grønt.
Spør´ den søde tjener.
Bygotto med svampe, efterårskål og sprød top.
Årstidens grønt, sauce og hvide kartofler.
Pandestegt rødspætte, kartofler, persillesovs og citron.
2 stegte rødspættefileter, dampet fisk, håndpillede rejer, laks, dressing og citron
250g. ribeye af dansk kødkvæg med årstidens grønt, grove fritter og rødvinssauce.
Confiteret andelår – rødkål – æble – glaseret pastinak - grønkålschips stegte kartofler - andesauce
Kirsebær – ”ris a la mande” – appelsin - gran
Pandekage, syltede jordbær, vaniljeis og jernurt.
Helt klassisk med sprødt låg. (+bærsorbet 15,-)
4 danske oste med syltet tilbehør og hjemmebagt knækbrød med mæsk fra lokale bryghuse.
Kaffe, whisky, farin og flødeskum
NOHRLUND – Økologisk dessertdrink – 20 cl: Rom, espresso, chokoladebitter m/flødelåg