Menukort | Gældende fra 10. oktober


Frokost


11:30 - 16:00

  • Dagens madsalat
    109,-

    Fyldig vegetarsalat
    Tilkøb: Kylling, laks eller rejer +25,-

  • Moules frites
    119,- / 159,-

    Dampede muslinger fra Jegindø, hjemmelavede fritter og aiöli. (lille/stor portion)

  • Østers
    95,-

    Tre limfjordsøsters med årstidens toppings. (et glas cava til dine østers: + 50,-)

  • Fjordskud
    139,-

    To pandestegte rødspættefileter med rejer, røget laks, brød, dressing og urter.

  • Fiskefrikadeller
    75,-

    Serveres med citron, husets egen remoulade og hjemmebagt rugbrød.

  • Sildetallerken
    109,-

    Sæsonens sild i tre varianter med hjemmebagt rugbrød.

  • Frokosttallerken
    178,-

    Sild m/karrysalat, håndpillede rejer, mørbradbøf m/bløde løg, Vesterhavsost m/syltet havtorn + hjemmebagt rugbrød.
    (ekstra fiskefrikadelle: + 25,-)

  • Pariserbøf
    139,-

    Klassisk pariserbøf med kød af limousinekvæg fra Kilen.

  • KILEN Burger
    149,-

    Hakkebøf af kvæg, der har græsset ved Kilen i hjemmebagt bolle, salat, hjemmesylt, stegte kartofler og urtemayo.

  • Ost
    62,-

    3 danske oste og hjemmebagt knækbrød med mæsk fra lokale bryghuse.

  • Kaffe og kage
    58,-

    Dagens kage med kaffe.

Aften


17:30 - 22:00 (køkkenet lukker 21:00)

Aftenmenu

  • Menu ved Fjorden
    Fra 275,-


    ”Vaks med laks”
    Rimmet laks, rødbede, urtecreme, salat.

    ”Glad Gris”
    Confiteret gris, skorzonerrødder, ristede svampe,
    dagens kartoffel og en dejlig sauce.

    ”Æble, æble, æble”
    Æble, mørdej, sorbet, æbleskum

    2 retter: 275,- | 3 retter: 325,-

    Vinmenu
    2 glas: 100,- | 3 glas: 125,-

    Hele pakken:
    1 glas bobler, 3 retter incl. 3 glas vin & kaffe 500,-

     

  • Østers
    95,-

    Tre limfjordsøsters med årstidens toppings.
    (et glas Cava til dine østers: +50,- | ekstra østers: +25,- pr. stk)

  • Limfjordsguld
    Forret 108,-

    Dampede muslinger fra Jegindø, urter, hvidvin og fløde.

  • Moules frites
    Hovedret 159,-

    Dampede muslinger fra Jegindø, hjemmelavede fritter og aiöli.

Forretter

  • ”Vaks med laks”
    108,-

    Rimmet laks, rødbede, urtecreme, salat.

  • Fiskesuppe
    Forret 118,- | hovedret 218,-

    Fiskesuppe med bagt fisk og urter.

  • Alt på et Bræt
    98,- | 2 pers. 169,-

    Oplevelser fra området: skinke , pølse og syltet grønt.

  • Dagens tavle-forret
    Dagspris

    Spør´ den søde tjener.

Hovedretter

  • Grønt Ved Fjorden
    158,-

    Bygotto med svampe, efterårskål og sprød top.

  • Dagens svømmer
    228,-

    Årstidens grønt, sauce og hvide kartofler.

  • Spætte Ved Fjorden
    208,-

    Pandestegt rødspætte, kartofler, persillesovs og citron.

  • Aften-Fjordskud
    218,-

    2 stegte rødspættefileter, dampet fisk, håndpillede rejer, laks, dressing og citron

  • Ribeye
    258,-

    250g. ribeye af dansk kødkvæg med årstidens grønt, grove fritter og rødvinssauce.

  • Glad Gris
    198,-

    Confiteret velførdsgris, skorzonerrødder, ristede svampe, dagens kartoffel og en dejlig sauce.

Desserter

  • "Æble, æble, æble"
    88,-

    Æble, mørdej, sorbet, æblesum

  • Pandekagens flugt over fjorden.
    78,-

    Pandekage, syltede jordbær, vaniljeis og jernurt.

  • Crème Brûlée
    62,-

    Helt klassisk med sprødt låg. (+bærsorbet 15,-)

  • Ost
    98,-

    4 danske oste med syltet tilbehør og hjemmebagt knækbrød med mæsk fra lokale bryghuse.

  • Irish Coffee
    2 cl 55,- kr. | 4 cl 68,- kr.

    Kaffe, whisky, farin og flødeskum

  • Du bliver smuk af dampen fra kold kaffe
    65,-

    NOHRLUND – Økologisk dessertdrink – 20 cl:
    Rom, espresso, chokoladebitter m/flødelåg

Børn under 12 år kan få halv portion til halv pris.
Der tages forbehold for evt. fejlindtastninger.