Menukort


Frokost


11:30 - 15:30

  • Dagens salat Ved Fjorden
    128,-

    Spørg betjeningen.

  • Moules frites
    98,- / 148,-

    Dampede muslinger, hjemmelavede pommes frites og aiöli. Lille/Stor

  • Fjordskud
    138,-

    To stegte rødspættefileter, rejer, røget laks, dressing, små urter og salater.

  • Fiskefrikadeller
    72,-

    2 fiskefrikadeller med citron, hjemmelavet remolade, hjemmebagt rugbrød og smør.

  • Sildetallerken
    85,-

    To slags sild med karrysalat, kapers, løg og hjemmebagt rugbrød.

  • Frokosttallerken
    148,-

    Dagens sild, mørbradbøf m/bløde løg og surt, 2 slags ost, brød og smør.
    (+ fiskefrikadeller m/hj. rørt remo, 25,-)

  • Pariserbøf
    138,-

    Klassikeren med hele "svineriet".

  • KILEN Burger
    148,-

    Hakkebøf af Limousine kvæg, der har græsset ved Kilen, salat, syltet rødbede, persillepesto, små stegte kartofler og urtemayo.

  • Ost
    62,-

    3 danske oste og hjemmebagt knækbrød.

  • Kage
    48,-

    Dagens kage.

  • Kaffe og kage
    58,-

    Dagens kage med kaffe.

Aften


17:00 - 22:00 (køkkenet lukker 21:00)

Aftenmenu

  • Menu ved Fjorden
    Fra 275,-


    “På en lyserøde sky”
    Frisk stenbiderrogn med kartoffelblinis, creme fraiche & rødløg

    “Forår I luften”
    Unghanebryst med friske grøntsager, urte/spinatsauce & små stegte kartofler.

    “Det sure med det søde”
    Marengs, citronfromage & lakridskaramel.

    2 retter 275,- incl. 2 gl. vin 375,-
    3 retter 325,- incl. 3 gl. vin 450,-

    Hele balladen:
    1 gl. bobler, 3 retter incl. 3 gl. vin & kaffe 500,-

Forretter

  • Limfjordsperler
    138,-

    3 østers og 1 glas Cava.
    - ekstra østers: pr. stk. 25,-

  • Limfjordsguld
    98,-

    Dampede muslinger med hvidløg, fløde og urter.

  • På en lyserød sky
    98,-

    Frisk stenbiderrogn, kartoffelblinis, creme fraiche, rødløg og dild.

  • Forår Ved Fjorden
    118,-

    Fiskesuppe med bagt fisk og urter.

  • Alt på et Bræt
    98,-

    Oplevelser fra området: skinke , pølse, patê og syltet grønt.

Hovedretter

  • Vegetar Ved Fjorden
    148,-

    Bygotto med stegte rodfrugter, vesterhavsost og grøn top.

  • Moules Frites
    148,-

    Dampede muslinger, hjemmelavet pommes frites og aiöli.

  • Dagens svømmer
    218,-

    Dagens fisk med grønt, dildsauce og hvide kartofler.

  • Spætte Ved Fjorden
    198,-

    Stegt rødspætte med persillesovs, hvide kartofler, agurkesalat og tyttebær.

  • Dagens Pip
    198,-

    Unghanebryst med friske grøntsager, urte/spinatsauce og små ristede kartofler.

  • Dagens Muh
    238,-

    225g. bøf af okse rib-eye fra Himmerland, letrøgede jordskokker, grønt, pom. anna og rødvinssauce. (Bearnaise sauce +15,-)

  • Pers Ben
    168,-

    Barbecue-stegte spareribs, stegte kartoffelskræller, salat og dressing.
    - Ekstra skræller: 25,- / Ekstra salat: 25,-

  • KILEN BØF
    185,-

    250g hakkebøf af Limousine kvæg, der har græsset ved Kilen, dagens grøntsag, ristede kartofler og mild peber sauce. (Bearnaise sauce + 15,-)

Desserter

  • Ost
    98,-

    4 danske oste med syltet tilbehør og hjemmebagt knækbrød.

  • Crème Brûlée
    62,-

    Helt klassisk med sprødt låg. (med solbærsorbet + 10,-)

  • "Det sure med det søde"
    72,-

    Marengs, citronfromage og lakrids-karamel.

  • Pandekagens flugt over fjorden.
    78,-

    Pandekage, syltede jordbær og vaniljeis.