Menukort


Frokost


11:30 - 16:00

  • Dagens madsalat
    128,-

    Spørg betjeningen.

  • Moules frites
    108,- / 159,-

    Dampede muslinger fra Jegindø, hjemmelavede Venø-fritter og aiöli. (lille/stor portion)

  • Østers
    95,-

    Tre limfjordsøsters med årstidens toppings. (et glas cava til dine østers: + 50,-)

  • Fjordskud
    138,-

    To pandestegte rødspættefileter med rejer, røget laks, dressing og urter.

  • Fiskefrikadeller
    72,-

    Serveres med citron, husets egen remoulade og hjemmebagt rugbrød.

  • Sildetallerken
    85,-

    Sæsonens sild i to varianter med hjemmebagt rugbrød.

  • Frokostmenu
    158,-

    Tre retter med sild, kød og ost serveret med hjemmebagt rugbrød.
    (ekstra fiskefrikadelle: + 25,-)

  • Pariserbøf
    138,-

    Klassisk pariserbøf med kød af limousinekvæg fra Kilen.

  • KILEN Burger
    148,-

    Hakkebøf af kvæg, der har græsset ved Kilen i hjemmebagt bolle, salat, hjemmesylt, stegte kartofler og urtemayo.

  • Ost
    62,-

    3 danske oste og hjemmebagt knækbrød med mæsk fra lokale bryghuse.

  • Kage
    48,-

    Dagens kage.

  • Kaffe og kage
    58,-

    Dagens kage med kaffe.

Aften


17:30 - 22:00 (køkkenet lukker 21:00)

Aftenmenu

  • Menu ved Fjorden
    Fra 275,-


    “Efterår Ved Fjorden”
    Græskarsuppe med pestobagt fisk.

    “Glad Gris”
    Ølbraiseret spoleben af velfærdsgris, bagte rodfrugter og æbler, kraftig sky og dagens kartoffel.

    “Arme Sømænd”
    Brød, kanel, råsyltede skovbær og hjemmelavet vaniljeis.

    2 retter: 275,- | 3 retter: 325,-

    Vinmenu

    2 glas: 100,- | 3 glas: 125,-


    Hele balladen:
    1 gl. bobler, 3 retter incl. 3 gl. vin & kaffe 500,-

  • Østers
    95,-

    Tre limfjordsøsters med årstidens toppings.
    (et glas Cava til dine østers: +50,- | ekstra østers: +25,- pr. stk)

  • Limfjordsguld
    Forret 108,-

    Dampede muslinger fra Jegindø, urter, hvidvin og fløde.

  • Moules frites
    Hovedret 159,-

    Dampede muslinger fra Jegiindø, hjemmelavede Venø-fritter og aiöli.

Forretter

  • Efterår Ved Fjorden
    108,-

    Græskarsuppe med pestobagt fisk.

  • Fiskesuppe
    Forret 118,- | hovedret 218,-

    Fiskesuppe med bagt fisk og urter.

  • Alt på et Bræt
    98,-

    Oplevelser fra området: skinke , pølse, patê og syltet grønt.

  • Dagens tavle-forret
    Dagspris

    Spør´ den søde tjener.

Hovedretter

  • Grønt Ved Fjorden
    158,-

    Sommergrønt i cremefraiche og pesto, Venøkartofler og sprød top.

  • Dagens svømmer
    218,-

    Dagens fisk med grøntsagsfrikassé, urter, brunet smør og Venøkartofler.

  • Spætte Ved Fjorden
    208,-

    Pandestegt rødspætte, Venøkartofler, persillesovs og citron.

  • Glad Gris
    198,-

    Ølbraiseret spoleben af velfærdsgris m/bagte rodfrugter, æbler, kraftig sky og dagens kartoffel.

  • Pers Ben
    168,-

    Barbecue-stegte spareribs, stegte kartoffelskræller, salat og dressing.
    (ekstra skræller:+25,- | ekstra salat: +25,-)

  • Kilen Bøf
    198,-

    250g hakkebøf af lokalt Limousine okse, rødvinssauce, grøntsager og Venøkartofler.

  • Ribeye
    258,-

    250g. ribeye af dansk kødkvæg med årstidens grønt, Venø fritter og rødvinssauce.

Desserter

  • Arme sømænd
    72,-

    Brød, sukker, kanel, råsyltede skovbær og hjemmelavet vaniljeis.

  • Pandekagens flugt over fjorden.
    78,-

    Pandekage, syltede jordbær, vaniljeis.

  • Crème Brûlée
    62,-

    Helt klassisk med sprødt låg.

  • Ost
    98,-

    4 danske oste med syltet tilbehør og hjemmebagt knækbrød med mæsk fra lokale bryghuse.

Børn under 12 år kan få halv portion til halv pris.