Menukort | Gældende fra 28. november


Frokost


11:30 - 16:00

  • Dagens madsalat
    128,-

    Spørg betjeningen.

  • Moules frites
    108,- / 159,-

    Dampede muslinger fra Jegindø, hjemmelavede Venø-fritter og aiöli. (lille/stor portion)

  • Østers
    95,-

    Tre limfjordsøsters med årstidens toppings. (et glas cava til dine østers: + 50,-)

  • Fjordskud
    138,-

    To pandestegte rødspættefileter med rejer, røget laks, dressing og urter.

  • Fiskefrikadeller
    72,-

    Serveres med citron, husets egen remoulade og hjemmebagt rugbrød.

  • Sildetallerken
    85,-

    Sæsonens sild i to varianter med hjemmebagt rugbrød.

  • Frokostmenu
    158,-

    Tre retter med sild, kød og ost serveret med hjemmebagt rugbrød.
    (ekstra fiskefrikadelle: + 25,-)

  • Pariserbøf
    138,-

    Klassisk pariserbøf med kød af limousinekvæg fra Kilen.

  • KILEN Burger
    148,-

    Hakkebøf af kvæg, der har græsset ved Kilen i hjemmebagt bolle, salat, hjemmesylt, stegte kartofler og urtemayo.

  • Ost
    62,-

    3 danske oste og hjemmebagt knækbrød med mæsk fra lokale bryghuse.

  • Kage
    48,-

    Dagens kage.

  • Kaffe og kage
    58,-

    Dagens kage med kaffe.

Aften


17:30 - 22:00 (køkkenet lukker 21:00)

Aftenmenu

  • Menu ved Fjorden
    Fra 275,-


    ”Julelaks”
    Appelsinrøget laks –  syltet løg - små salater, nødder - urtedressing

    ”Ande-mad”
    Andebryst – rødkål – æble – glaseret pastinak grønkålschips stegte kartofler - andesauce

    Ris Ras Filliongongong
    Kirsebær – ”ris a la mande”– appelsin - gran


    2 retter: 275,- | 3 retter: 325,-

    Vinmenu

    2 glas: 100,- | 3 glas: 125,-


    Hele balladen:
    1 gl. bobler, 3 retter incl. 3 gl. vin & kaffe 500,-

  • Østers
    95,-

    Tre limfjordsøsters med årstidens toppings.
    (et glas Cava til dine østers: +50,- | ekstra østers: +25,- pr. stk)

  • Limfjordsguld
    Forret 108,-

    Dampede muslinger fra Jegindø, urter, hvidvin og fløde.

  • Moules frites
    Hovedret 159,-

    Dampede muslinger fra Jegiindø, hjemmelavede Venø-fritter og aiöli.

Forretter

  • Julelaks
    108,-

    Appelsinrøget laks m/syltet løg, små salater, nødder og urtedressing

  • Fiskesuppe
    Forret 118,- | hovedret 218,-

    Fiskesuppe med bagt fisk og urter.

  • Alt på et Bræt
    98,-

    Oplevelser fra området: skinke , pølse, patê og syltet grønt.

  • Dagens tavle-forret
    Dagspris

    Spør´ den søde tjener.

Hovedretter

  • Grønt Ved Fjorden
    158,-

    Sommergrønt i cremefraiche og pesto, Venøkartofler og sprød top.

  • Dagens svømmer
    218,-

    Vesterhavsfisk m/hvidvinssauce, grønt, brunet smør og hvide kartofler.

  • Spætte Ved Fjorden
    208,-

    Pandestegt rødspætte, Venøkartofler, persillesovs og citron.

  • "Ande-mad"
    198,-

    Andebryst, rødkål, æble, glaseret pastinak, grønkålschips  kartofler - andesauce.

  • Ribeye
    258,-

    250g. ribeye af dansk kødkvæg med årstidens grønt, Venø fritter og rødvinssauce.

Desserter

  • Ris Ras Filliongongong
    75,-

    Kirsebær – ”ris a la mande”– appelsin - gran

  • Pandekagens flugt over fjorden.
    78,-

    Pandekage, syltede jordbær, vaniljeis.

  • Crème Brûlée
    62,-

    Helt klassisk med sprødt låg.

  • Ost
    98,-

    4 danske oste med syltet tilbehør og hjemmebagt knækbrød med mæsk fra lokale bryghuse.

  • Irish Coffee
    2 cl 55,- kr. | 4 cl 68,- kr.

    Kaffe, whisky, farin og flødeskum

  • Du bliver smuk af dampen fra kold kaffe
    65,-

    NOHRLUND – Økologisk dessertdrink – 20 cl:
    Rom, espresso, chokoladebitter m/flødelåg

Børn under 12 år kan få halv portion til halv pris.