Restaurant Ved Fjorden

Åbent for Take Away:

Fredag: 11.00-19.00

Lørdag: 11.00-19.00

Søndag: 11.00-15.00

Husk at bestille på:
97 85 46 66

Hilsen
Kirstine Christensen.

Take-Away - #spisudehjemme

Bestil på tlf. 97 85 46 66

FISK UD AF VINDUET:
DAGENS FISK på bund af kartofler/ris/pasta og grønsager,citron og sauce | 118,- (lige til sætte i ovnen) 

FISKELASAGNE m/spinat og tomat | 98,- (klar til at varme)

FJORDSKUD: Pandestegt fiskefileter, rejer, røget laks, dressing,salat,citron og brød | 128,-

Ved Fjordens Fiskedeller | 1 stk. 18,- | 3 stk. 50,-
Hjemmerørt remo. 200g | 20,-


Weekend ”FISKE-NET”

Frokostpakke: Fredag, lørdag og søndag:

3 stk. Ved Fjorden Fiskedeller.
100 g hjemmelavet remoulade
1 stk. varmrøget laks.
200 g hjemmelavet skaldyrssalat.
2 stk. Ved Fjorden Bryg 0,5 l. – fra Staarup Håndbryg.

Pris pr. ”fiske-net”: 198,-


Lørdagsmiddagen

afhentning mellem 16:00 og 19:00 - 3 retter | 198,- pr. person

"5 må man være"
Bestil lørdagmenuen til fem personer og få en flaske af husets hvidvin eller rødvin med til maden.

Lørdag d. 6. marts
· Varmrøget laks m/babyspinat, cremet dressing og hjemmebagt brød.
· Grill bøf m/bagt kartoffel og persillesmør, stegt tomat og bønnesalat.
· Chokoladebrownie m/vaniljeis.

Lørdag d. 13. marts  - ”Mormor går i køkkenet”
· 2 tarteletter m/høns i asparges.
· Gl. daws kalvesteg m/kartofler, waldorffsalat, tyttebær og flødesauce.
· Citronfromage.

Smørrebrøds-Søndag den 14. marts

· Æg & Rejer – håndpillede rejer – citronmayo – chips.
· Røget laks – grønsagsterrine – ærtecreme | tillæg: + 15,-
· Kartoffelmad – ramsløgsmayo – sprøde løgringe – purløg.
· Hønsesalat a la Fjorden – bacon – syltede svampe.
· Anderilette m/sennepssyltet kartoffel – cornichoner – flæskesvær.
· Tartar – peberrod – kapers – syltede løg – æggeblomme | tillæg: + 30,-

3 stk. 168,-
- afhentning søndag 11:00 - 15:00