Telefon og bordbestilling på tlf.: 9785 4666

Ved Fjorden 8 · 7600 Struer

Jul Ved Fjorden 2022 | Gældende fra 22. november


Lille Jul Ved Fjorden
(Min. 2 pers.)
(Frokost 11:30 - 15:30)

Pr. cov. 248,-

Marineret sild med karrysalat + æg
Rugmelsstegt rødspættefilet med hj. rørt remoulade og citron.
Confiteret gris m/hjemmelavet rødkål
2 slags ost med syltede tilbehør og knækbrød
Risalamande med kirsebærsauce

JULETAPAS - KUN Ud af huset - til 2 pers.

Pr. bakke 298,-

Marineret sild m/karrysalat
Æg + Rejer, mayo
Gr. Laks m/sennepsdressing
Kalvefrikadelle m/rødkål
Confiteret gris m/flæskesvær og julesalat
2 slags ost m/kanelsyltede abrikoser

Tilkøb: Risalamande m/kirsebærsauce: 38,- pr. pers.

Ved Fjordens Julefrokost
(Min. 8 pers. - KUN ved forudbetilling)
Frokost 11:30 - 15:30 | Aften 17:30 - 22:00 (køkkenet lukker 21:00)

Pr. cov. 398,-

Gl. modnet marineret sild med hjemmelavet karrysalat
Hjemmelavet stegt sild m/dijonsennep.
Ved Fjordens gravad laks m/cremet sennepsdressing
Rugmelsstegt rødspættefilet med hj. rørt remoulade og citron.
Æg & håndpillede rejer + citrusmayo.
Tartelet med høns i asparges.
Ribbensteg med hjemmelavet rødkål + asier.
Kalvefrikadeller m/julekrydderier.
2 slags ost m/honningnødder og kanelsyltede abrikoser + hjemmebagt knækbrød
Risalamande med kirsebærsauce – Incl. mandelgave
Brød og smør.



Julemenu Ved Fjorden | 17:30 - 22:00

Køkkenet lukker 21:00

Ved Fjordens gravad laks
syltede svampe - julesalat
sprød rugbrød - sennepsdressing
----
Ølbraiseret og grillet gris
bagt rodfrugt – solbærkogt rødbede - stegte kartofler og en dejlig sovs.
----
”Risalamande”
kirsebærpuré - appelsinsorbet - gran

| 2 retter: 325 kr. | 3 retter: 395 kr. |

Vin til menuen

| 2 glas: 160 kr. | 3 glas: 225 kr. |


Hele pakken

- 1 glas bobler -
- 3 retter -
- 3 glas vin -
- Kaffe/the -
| 645 kr. |


2022 Nytårsmenu - ud af huset

Ved Fjordens fiskesuppe, bagt kuller, urteolie, jordskokkechips + hjemmebagt brød.

Kalvemørbrad, m/grønsagsflan, confiterede løg, pom. anna og svampesauce.

Brie i sprødkurv med solbærkompot.

Nytårskage ”Stefania” med karamel og to slags chokolade, dertil skovbæris.

Pris: 3 retter: 398,- | 4 retter: 448,- pr. cov.
Bestilling senest d. 20. December

Tilkøb:
Terrine af foie gras og sprængt andelår m/figenmarmelade og ristet brød.
+ 95,-


Rabat ved bestilling OG forudbetaling
senest d. 6. dec.
Nytårspris:
3 retter: 378,- | 4 retter: 428,- pr. cov


Der følge en udførlig vejledning med, så du kommer til at fremstå som en mesterkok.

Menuen afhentes nytårsaftensdag mellem kl. 10.30 og 13.30
Der serveres en let frokost og et glas fadøl på husets regning for max 2 pers. pr. bestilling.
Øvrige gæster betaler 60,- for frokost og 30,- for fadøl

Der tages forbehold for evt. fejlindtastninger.